Over ons

Delego Salarisverwerking is eind 2004 gestart. Nadat de oprichter Hans Deltrap zijn carriere is begonnen in de accountancy waaronder een aantal jaren als senior salarisadministrateur bij BDO, heeft Hans Deltrap meer dan vijf jaar ervaring op het vakgebied van interim salarisadministrateur opgedaan.

In deze periode heeft hij onder andere gewerkt voor VDL te Eindhoven, Inwaer te Den Bosch, Lilly in Houten, Het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda, Van Gend en Loos in Rotterdam, DHL in Amersfoort, PwC in Middelburg, Masterfoods in Veghel, T-mobile in Den Haag en diverse advieswerkzaamheden bij diverse MKB-ondernemingen.

In de afgelopen 15 jaar heeft Hans Deltrap vanwege de activiteiten rondom salarisverwerking veel contact gehad met veel organisaties en heeft hij mede door de door hem georganiseerde kwartaalbijeenkomsten voor salarisadministrateurs een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Gezien de ervaring, de kennis en haar netwerk is Delego Salarisadministratie van mening dat zij voor iedere organisatie van toegevoegde waarde kan zijn op salarisadministratief gebied.

Een van de sterke punten van Delego Salarisverwerking is de persoonlijke aandacht. Door deze persoonlijke aandacht kan Delego Salarisverwerking goed bepalen wat het probleem is en wat de behoefte is van de opdrachtgever of kandidaat.

Het streven van Delego Salarisverwerking is dat alle betrokken partijen een tevreden gevoel hebben en behouden. Een prettige en succesvolle samenwerking geeft de kracht om succesvol en met plezier verder te ondernemen. De laatste jaren is dit ons gelukt en hopelijk kunnen we dit gevoel ook bij u overbrengen.

Kiezen voor Delego Salarisverwerking betekent kiezen voor deskundigheid, kwaliteit en betrokkenheid.

Volg ons