Salarisverwerking

Uw salarisverwerking in ervaren handen! Delego Salarisverwerking heeft zich volledig gespecialiseerd in salarisverwerking. Wij beschikken over professionals die in huis de salarissen verwerken voor een groeiend aantal klanten.

Door de complexiteit van de Wet- en Regelgeving is het als ondernemer niet makkelijk om alles bij te houden. De eventuele aanwezigheid van een CAO of secundaire arbeidsvoorwaarden maakt het er ook niet makkelijker op. Het verwerken van de salarissen is echter wel één van de belangrijkste werkzaamheden binnen uw onderneming. Een juiste loonstrook betekent rust op de werkvloer.

Onze jarenlange ervaring en betrokkenheid bij onze klanten maakt ons tot een geschikte kandidaat om deze taak voor u uit handen te nemen. Wij beschikken over de juiste kennis èn de juiste mensen.

Wat bieden wij u?

Onze dienstverlening is gebaseerd op maatwerk en persoonlijke benadering. U bepaalt welke werkzaamheden uit handen wilt geven en welke werkzaamheden u in eigen beheer wilt houden. De toewijzing van een vast contactpersoon biedt de kans om een persoonlijke relatie met u als klant op te bouwen.

Eventuele knelpunten zullen makkelijker zichtbaar worden en stellen ons in staat een oplossing te bieden die passend is binnen uw onderneming. Tevens is deze vaste contactpersoon in staat u te adviseren omtrent fiscaal vriendelijke belonen, arbeidsrecht, CAO en andere salarisadministratieve aangelegenheden. U heeft geen zorgen meer of de juiste percentages, inhoudingen en regelingen worden toegepast. Daar zorgen wij immers voor!

Wij maken met u afspraken omtrent de periodieke verwerking. Dit kan uiteraard maandelijks of per 4-weken. Afhankelijk van uw behoefte ontvangt u alle relevante output op papier of digitaal. Indien u wenst ontvangt u in eerste instantie de salarisstroken in een proefversie. Pas op het moment dat u akkoord bent worden de stroken definitief verwerkt.

Wat is onze werkwijze?

Wij verzorgen voor u de complete salarisadministratie. Daarnaast kunnen wij tevens onder andere de volgende taken voor u verrichten: 

Onze salarissoftware is web-based. Dit betekent dat u ook zelf bovengenoemde taken kunt verrichten. U ontvangt dan van ons een gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kunt u op elk gewenst tijdstip inloggen in onze gebruikersvriendelijke salarissoftware. U hoeft geen specialist te zijn om het gewenste resultaat te krijgen.

U kunt de salarisverwerking in goed vertrouwen over laten aan onze ervaren salarisadministrateurs!

Wat kost het?

Onze tariefstelling is gebaseerd op transparantie. Geen ingewikkelde instructies maar duidelijke prijzen. Voor het maken van een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij bespreken dan graag met u de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden?

Wij maken graag met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek om alle mogelijkheden uitgebreid met u door te nemen. U maakt uw wensen kenbaar, wij zorgen voor een maatwerkoplossing! Interesse, neem contact op met Hans Deltrap op 06-22799734.

Volg ons